fbpx
Meteen naar de inhoud

Verslag WBE 2020

Het 20 jarig jubileum van het Warnser Bach Ensemble werd groots gevierd. We hadden een educatief Bach-project op de basisschool, gegeven door een conservatoriumstudent. We hadden een door Pauli Yap gecomponeerd jubileumlied, wat bestond uit bekende Bach melodieën en wat werd gezongen door een kinderkoor. We hadden een muziekestafette waar kinderen met een op hun eigen instrument ingespeeld videofragment van Bach konden inschrijven. De uitverkorenen mochten delen met het grote orkest meespelen. En last but not least werd het prachtige Magnificat van Johann Sebastian Bach op magistrale manier uitgevoerd door het ensemble, begeleid door barokorkest Concerto d’Amsterdam. Een jubileumconcert om nooit meer te vergeten.
Het was het laatste concert van dirigent Pauli Yap, die samen met een paar anderen 20 jaar geleden het Warnser Bach Ensemble oprichtte en gedurende al die 20 jaren heeft geleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Hallo!

Klik op het visitekaartje van Jet om met haar via WhatsApp te chatten of stuur een e-mail naar info@podiumfrysklassiek.nl

× Hoe kan ik je helpen?