Bach jij ook? Kinderkoor

Zingende kinderen gezocht!

In het komende jaar bestaat het bekende Warnser Bach Ensemble onder leiding van Pauli Yap 20 jaar. De organiserende Stichting podiumfrysklassiek wil daar een feestelijke en unieke draai aan geven:

Op 8 en 9 februari zingt het ensemble een jubileumprogramma met vier prachtige werken van de beroemde componist Johan Sebastiaan Bach. Het bijzondere is dat er zingende en musicerende kinderen geïntegreerd worden in verschillende delen van het programma.
Daarvoor is de stichting op zoek naar basisschoolkinderen uit Sneek en Bolsward en omgeving, die het leuk lijkt om met een speciaal samengesteld kinderkoor in een echt concert mee te zingen.
Wat moet je daarvoor doen? Geef je snel op om mee te doen met het kinderkoor of met de muziekestafette en zing of speel muziek van Bach, maar dan wel op een moderne manier en laat je verrassen!

Jan Blanksma gaat het je allemaal leren en Pauli Yap is de dirigent met wie je gaat zingen. Je zingt met het kinderkoor en ook samen met het grote koor. Het worden feestelijke concerten.

8 februari 20:00 uur Trinitaskerk Heerenveen
9 februari 16:00 uur Martinikerk Bolsward.

Zing jij met ons mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hallo!

Klik op het visitekaartje van Jet om met haar via WhatsApp te chatten of stuur een e-mail naar info@podiumfrysklassiek.nl

× Hoe kan ik je helpen?