23-08-2017

Lesbrief  ‘A Voice From Heaven’

Podium frysKlassiek organiseert jaarlijks 2 series concerten in steeds wisselende samenstelling met een bijzondere programmering.

Op 25 en 26 november 2017 organiseert stichting podium frysKlassiek in samenwerking met kamerkoor Lyts Vocaal het najaarsproject “A VOICE FROM HEAVEN” , 2 concerten waarbij het requiem centraal staat; 25 november in Woudsend en 26 november in Joure.

Graag willen wij onderbouw leerlingen van het gymnasium en VWO in Friesland met deze muziek kennis laten maken en aan 20 leerlingen van die scholen de gelegenheid bieden om deze concerten gratis te bezoeken.

Wij bieden een lesbrief aan met veel informatie, vragen en opdrachten gekoppeld aan luisterfragmenten, die op deze website staan. Docenten muziek en/of Latijn in de onderbouw kunnen hier direct mee aan de slag, hetzij via de muziek, hetzij via de taal.

Als de vrijkaarten voor leerlingen en begeleiders inderdaad gebruikt worden, kunt u per mail contact opnemen via mailadres info@podiumfrysklassiek.nl. U krijgt de toegangsbewijzen dan toegestuurd.

Klik op deze link voor de Lesbrief   ‘A Voice From Heaven’